Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Boerencamping Swarthoeve

Boerencamping Swarthoeve is een kleine rustige camping met uitzicht op de Zaanse Schans gelegen in de provincie Noord-Holland. Op de camping kun je 4-persoons safaritenten van Vodatent huren. De kinderen kunnen lekker rondrennen op het terrein of roetsjen van de glijbaan. Het is ook mogelijk om de dieren te verzorgen of te helpen met de werkzaamheden op de boerderij. De camping ligt aan het water, waar je lekker kunt suppen of vissen. Elke ochtend kun je genieten van verse broodjes.

Safaritent 4 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed.

Glamping in Noord-Holland

Voor een dagje strand kun je terecht bij de badplaatsen Zandvoort, Bloemendaal. Bergen aan Zee, Egmond aan Zee of Callantsoog. Relax op je strandbedje en geniet van het zonnetje. De kinderen spetteren in het water, bouwen een zandkasteel, of gooien een balletje over. Noord-Holland heeft prachtige grote steden, maar ook kleinere authentieke dorpjes. Bezoek bijvoorbeeld het vissersdorpje Volendam of Marken of de kaasmarkt van Edam of Alkmaar. Of verken de oud Hollandse molens op de Zaanse Schans en waar je even in de 17e en 18e eeuw. Noord-Holland heeft ook bijzondere natuur. Achter de duinenrij van Callantsoog, ligt het Zwanenwater. Dit is een beschermd natuurgebied met de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Het landschap bestaat uit duinen, vlakten, moeras, en dennenbos. Via verschillende wandelroutes krijg je een beeld van de natuur en de veelzijdigheid aan planten en vogels. Verder moet je voor mooie natuur zeker een bezoek brengen aan de Helderse Duinen, de Waddenzee, de West-Friese Omringdijk, of het Dijkgatbos.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Boerencamping Swarthoeve voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Boerencamping Swarthoeve

Nederland Noord-Holland Zaanstreek Wormer

Engewormer 32, 1531 MX Wormer

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.