Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 2

Camping Vodatent la Dolce Vita

Camping la Dolce Vita is een rustige en kleinschalige boerderijcamping met 4-persoons safaritenen gelegen in de heuvels van Limburg. De sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed. Kamperen bij de boer kunt u bij Camping la Dolce Vita echt ervaren. Naast de aanwezigheid van de boerderijdieren, kun je genieten van gratis verse eieren en in het hoogseizoen deelnemen aan boerderij-activiteiten en barbecue-avonden. Ook mag de hond mee naar deze camping, waardoor echt het hele gezin kan genieten van een welverdiende vakantie. Overige voorzieningen: Wi-Fi (Gratis) en wasserette.

Kamperen in Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Camping la Dolce Vita (Limburg) voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Camping la Dolce Vita (Limburg)

Nederland Limburg Ransdaal

Ransdalerstraat 72, 6312 AJ Ransdaal

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.