Algemene gegevens

Safaritent in Buurse

Midden tussen de weilanden, bij een boerderij in Buurse kun je een 6-persoonssafaritent huren. De safaritent heeft drie slaapkamers en een zitgedeelte met tv. Buiten kun je op de veranda genieten van het mooie uitzicht. De boerderij heeft koeien, kippen, geiten en konijnen die je kunt aaien.

Vakantie in Twentse natuur

Midden in Twente, ver van de Randstad ligt het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. Je vindt er glooiende bossen, heidevelden met indrukwekkende vergezichten, en een heerlijk gevoel van rust en ruimte. Je kunt hier uitstekend wandelen, fietsen, of vogelspotten. Een ander mooi natuurgebied is Het Lutterzand. Het is een uniek natuurgebied waar je prima kunt wandelen en fietsen. Naast al het natuurschoon kun je ook heerlijk vertoeven in een van de gezellige steden en dorpjes van Twente. Een bezoek aan de mooie stad Enschede is een aanrader. De stad heeft muziek, cultuur, architectuur, musea, parken en winkels. Een ander leuk karakteristiek dorpje die het waard is om te bezoeken is Ootmarsum.

We hebben een aantal opties voor Safaritent in Buurse voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Buurse

Nederland Overijssel Twente Buurse

7481 RP, Buurse

+31 085 888 3337

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.