Algemene gegevens

Safaritent op camping la Bucherie

Ga overnachten in een safaritent op camping la Bucherie in de Dordogne. De kindvriendelijke camping ligt in een stukje ongerepte natuur midden in het Parc Régional Limousine Perigord. De camping heeft diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een zwembad, animatie, een kinderboerderij en sportvelden. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Het is een autovrije camping waar je elke ochtend vers brood kunt halen. In de buurt van de camping vind je een groot zwemmeer waar je helemaal tot rust kunt komen. Ook in de omgeving kun je verschillende activiteiten doen. Wandelen, fietsen, kajakken of mountainbiken, je kunt van alles beleven in de prachtige natuur van de Dordogne. Wil je er een dagje tussenuit? Bezoek dan Brantôme. Deze stad wordt ook wel gezien als het Venetië van de Perigord waar je kunt slenteren door de schitterende middeleeuwse straatjes. Ook de grotten in het zuidelijk gelegen Dordogne zijn zeker een bezoekje waard.

Safaritent in de Dordogne

De safaritenten van Vodatent bieden veel luxe en comfort. Tegelijkertijd bieden de safaritenten je het echt buitengevoel. Met een overnachting in een safaritent ben je van alle gemakken voorzien. In de safaritenten staan de bedden al helemaal klaar en vind je een keukenblokken met alles wat je nodig hebt om een goede maaltijd te bereiden. Op camping la Bucherie vind je drie verschillende safaritenten: een lodge voor 2 personen, een safaritent voor 4 personen, en een safaritent voor 6 personen. De luxe variant heeft privésanitair in de safaritent.

We hebben een aantal opties voor Safaritent in de Dordogne voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in de Dordogne

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Saud-Lacoussière

La Bucherie 24470, Saint-Saud-Lacoussière, Frankrijk

+31 (0)186 820 996
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.