Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 1

Safaritent in Erp

Midden in de Noord-Brabantse natuur kun je een luxe safaritent met privé sanitair huren. De safaritent is geschikt voor 2-6 personen en is van alle gemakken voorzien. Voor de warme dagen is er een ventilator en voor de koudere dagen is er een pellet kachel aanwezig. Naast de tent staat een jacuzzi, waar je in de avonden lekker in kunt relaxen. De glampingaccommodatie heeft daarnaast een prachtig uitzicht op de bossen en weilanden.

Glamping in Noord-Brabant

Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

We hebben een aantal opties voor Safaritent in Erp voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Erp

Nederland Noord-Brabant Erp

Erp, Noord-Brabant

085 888 3337

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.