Meer foto's

Safaritent in Groningen (Lettelbert)

Omringd door weilanden, gelegen in de provincie Groningen staat een luxe safaritent. De safaritent is geschikt voor 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn drie slaapkamers, een zitgedeelte en een volledig ingerichte keuken. In het naastgelegen badhuis kun je gebruik maken van een privé badkamer met warme douche, wastafel en toilet. Vanuit je tent heb een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Het terrein ligt aan het water waar je kunt gaan kanoën, vissen of zwemmen. Er is ook een grote moestuin waar verse kruiden en groenten te vinden zijn. Bij de kippen kun je verse eitjes halen.

Ontdek de provincie Groningen

De safaritent ligt aan het Lettelberterdiep, dat direct in verbinding staat met het Leekstermeer. Vanaf de steiger bij de accommodatie kun je gaan zwemmen, vissen of kanoën. Verder ligt de het terrein aan de Nienoord-route: een prachtige fietsroute door het Westerkwartier.

 

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Safaritent in Groningen voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Groningen
Nederland Groningen Westerkwartier Lettelbert

Lettelberterdijk 7, 9827 TA Lettelbert

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe