Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 2

Safaritent in Winterswijk

Op het erf van een boerderij in Winterswijk staan twee safaritenten van natuurhuisje. De safaritenten zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over een keuken, privé sanitair en twee slaapkamers. Op de veranda staat een bank en picknicktafel.

Vakantie in de Achterhoek

Tijdens een verblijf op de camping in de Achterhoek zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kan een bezoek aan de stad Zutphen zeker niet ontbreken. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. Slenter door de straatjes van de oude binnenstad en geniet van het zonnetje op een van de gezellige terrasjes. Ook het ontdekken van de stad Doetinchem is zeer de moeite waard. Het is de grootste en tevens ook de oudste stad van de Achterhoek. De stad heeft leuke marktjes, gezellige pleintjes met terrasjes, en historische bezienswaardigheden. Ook de omgeving van de stad leent zich perfect voor een fiets-, wandel- of kanotocht. In de Achterhoek kun je genoeg mooie wandelroutes vinden. Bijvoorbeeld de wandelroute Boelekeerlspad. De route is 5,5 km en voert langs de Halsche Vloed, waterpoeltjes, landerijen, oude en nieuwe natuur.

We hebben een aantal opties voor Safaritent in Winterswijk voor je op een rijtje gezet:

2

Safaritent in Winterswijk

Nederland Gelderland Winterswijk

Winterswijk (Gelderland)

+31 085 888 3337

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.