Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 500 m

The Sunnyfield

The Sunnyfield is een tenten, campers en glamping only camping in Kent voor families en liefhebbers van het authentieke kamperen in Zuidoost-Engeland. De eenvoudige camping heeft ruime kampeerplaatsen met allemaal een eigen kampvuur plek. Op de camping zijn kruiwagens beschikbaar om uw kampeerspullen naar de plaats te brengen. Er is de mogelijkheid tot het huren van sfeervol ingerichte Bell-Tenten. The Sunnyfield beschikt over warme douches, paardenstallen en een geweldige houtoven. Neem uw eigen pizza met toppings mee! De eigenaren doen de rest. Deze charme camping is ideaal met vrienden en echte kampeerders. U kunt hier ontspannen en genieten van de afgelegen locatie en de ondergaande zon.

Landelijke vakantie in Kent, Zuidoost-Engeland

The Sunnyfield camping ligt in het hart van de Kent Downs, een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. De Kent Downs liggen zich ter hoogte van de Engelse zuidoostkust die doorloopt tot aan de beroemde witte kliffen van Dover “White Cliffs of Dover”. U bevindt zich hier in het idyllische platteland van Engeland, met uitzicht op de velden, weilanden en vallei met echt wild. Het is een stressvrije omgeving die toegang geeft tot fantastisch wandelen en fietsen in de nabijgelegen North Dows Way. Er zijn hier uitstekende fietsroutes! Omdat u zich in de Tuin van Engeland bevindt is er een overvloed aan heerlijke streekproducten.

We hebben een aantal opties voor The Sunnyfield voor je op een rijtje gezet:

25

25

5 ha

500 m

The Sunnyfield

Verenigd Koninkrijk Engeland Zuidoost-Engeland Kent Canterbury

Little Pett Bottom Farm, Maxted Street, Nr Elmsted, Canterbury, Kent. CT4 6DJ

+44 (0)1233 750024
Engels
half mei - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.