Bell tent 2p in Hurwenen

Op een rustig plekje midden tussen de natuurlijke wijngaarden in het oosten van Gelderland kun je deze leuke ingerichte Bell tent huren. De tent biedt plaats voor twee personen en is simpel maar praktisch ingericht. In de tuin staat een picknicktafel, vuurplaats en tuinmeubilair om op te zitten. Koken kan op het fornuis of boven het kampvuur in een Dutch Oven. Op 150 meter kun je een schuurtje vinden met sanitaire voorzieningen. Tijdens je verblijf kun je een High Wine en ontbijt boeken bij de eigenaren.

Vakantie in Gelderland

De Bell tent ligt midden in het groen van Hurwenen in het oosten van Gelderland. Vanaf het terrein loop je direct de Waaldijk op met daarachter het natuurgebied de Hurnse Kil. Dit is een waar paradijs voor vogelliefhebbers en wandellaars (alleen toegestaan in de zomer). Op 19 km afstand ligt de prachtige stad Den Bosch. Hier vind je gezellige pleintjes, een prachtige kathedraal en interessante musea.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Tipi in Hurwenen voor je op een rijtje gezet:

Tipi in Hurwenen
Nederland Gelderland Hurwenen

Jannestraat 1a, 5327 KR Hurwenen

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe