Algemene gegevens

Staanplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 12

Villa Cottage In Loire Valley – Camping Le Cardinal

Camping Le Cardinal is een kleine camping in Richelieu in de regio Centre-Val de Loire met 26 toerplaatsen en 12 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Le Cardinal heeft mooie camperplaatsen en kampeerplaatsen te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor kampeerders.

Kleine camping in Centre-Val de Loire

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op camping Le Cardinal in de plaats Richelieu vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Centre-Val de Loire in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Le Cardinal starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied mountainbiken, paardrijden.

Camping Le Cardinal

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Richelieu

6 Avenue de Schaafheim, 37120 Richelieu

+33 (0)9 67 75 32 80
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.