Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 51

Village De Vacances De Marc

Village De Vacances De Marc in Auzat is een klein vakantiedorp met zwembad in de Ariège gelegen in de bergen. Het familiale vakantiedorp in Occitanië beschikt over 35 kamers en 16 comfortabele chalets. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Village De Vacances De Marc een animatieprogramma, een bar en een niet verwarmd zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het gezellige restaurant. De camping is ideaal voor  een leuke fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie en voor de echte berg en natuurliefhebber.

Ontdek de Ariège

In de omgeving van Village De Vacances De Marc in de Franse Pyreneeën in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Ariège interessante bezienswaardigheden. Zo kan je naar de citadel van Montségur, het kasteel van Foix en de romaanse kerken van Saint-Lizier. Als je leuke steden en dorpjes wilt bezoeken zijn Mirepoix, Mazères, Camon, Vals en Saint-Martin-d’Oydes zeker de moeite waard. Verder is het een aanrader een bezoek te brengen aan de grot van Niaux, ondergronds te gaan in Labouiche en het park Prehistorie in Tarascon te bezoeken.

We hebben de beste prijzen voor Village De Vacances De Marc voor je op een rijtje gezet:

Village De Vacances De Marc

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Auzat

Hameau de Marc, 09220 Auzat

0033 (0)5 61 64 88 54
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.