Village Vacances Chanteduc is een kleine natuurcamping in de bergen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes met huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 12

Village Vacances Chanteduc

Village Vacances Chanteduc is een kleine natuurcamping in de bergen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes met huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Village Vacances Chanteduc heeft mooie camperplaatsen, chalets en kampeerplaatsen te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van animatie en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor fietsliefhebbers, natuurliefhebbers en bergliefhebbers.

Kleine camping in de bergen van de Auvergne-Rhône-Alpes

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Village Vacances Chanteduc in de plaats Drôme vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Village Vacances Chanteduc starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied grotten bezoeken, kanoën, klimmen, mountainbiken en wandelen.

Bekijk de prijzen van Village Vacances Chanteduc bij een van onze partners:

Village Vacances Chanteduc

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme

Hameau Le Pontillard, 26310 Beaurières

+33 4 75 21 46 59
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.