Village Vacances Les Hauts De Saint Privat

Village Vacances Les Hauts De Saint Privat is een kleine familiecamping in het prachtige natuurpark de Cevennen. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast worden er in de zomer allerlei leuke evenementen worden georganiseerd, zoals een uitgebreid animatieprogramma, voor peuters, kinderen en tieners. Er worden leuke sporttoernooien, spelletjes avonden, knutselworkshops en kanotripjes georganiseerd. Ook zijn er verschillende fitnesslessen en zijn er gezamenlijke diners voor de hele camping. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan en in de zomer is er een bar, waar je een drankje kunt drinken.

Geniet van de Cevennen

Village Vacances Les Hauts De Saint Privat bevindt zich midden in het mooie natuurpark de Cevennen en wordt omringd door groene bossen en hoge bergen. De camping bevindt zich zelf op een hoogte van 650 meter, waar je een prachtig uitzicht hebt. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en op de rivieren kun je kanoën en kajakken. Je kunt een uitstapje maken naar de Gorges du Tarn en de Mont Lozère.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Village Vacances Les Hauts De Saint Privat voor je op een rijtje gezet:

Village Vacances Les Hauts De Saint Privat
Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Florac

Les Hauts de St privat, 48240 Saint-Privat-de-Vallongue

0033 (0)4 66 45 53 78 / (0)6 31 49 31 47
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe