Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 300 m

Vodatent Minicamping MiO

Minicamping MiO is een kleine sfeervolle boerderijcamping met safaritenten gelegen in een weids heuvellandschap in de Duitse deelstaat Saksen. Op de camping kun je safaritenten van Vodatent huren. De tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en staan midden tussen de koeien. Het is voorzien van twee slaapgedeeltes, een verrijdbare keuken met gastoestel en tafel met stoelen. Er is geen toilet in de safaritent aanwezig. Je kunt gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw. Op verzoek is er een geheel verzorgt ontbijt of zijn broodjes vers uit de oven beschikbaar. Tevens is het op aanvraag ook mogelijk om aan te schuiven voor een diner bij de campingeigenaren.

Vakantie in Saksen

Een vakantie op Minicamping MiO is ideaal om het oosten van Duitsland te verkennen. De grote stad Dresden ligt op minder dan een uurtje rijden van je safaritent. Dresden heeft prachtige bouwwerken, charmante straten en een indrukwekkende street art. Het ook mogelijk een dagtripje maken naar Tsjechië, de grens ligt op zo’n 60 km van de camping.

We hebben de beste prijzen voor Vodatent Minicamping MiO voor je op een rijtje gezet:

Vodatent Minicamping MiO

Duitsland Saksen Lichtenau Ottendorf

Hohe Straße 2809244 Lichtenau OT Ottendorf

0031 (0)186 820 996
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.