Algemene gegevens

Staanplaatsen: 128
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 90 m

Weserbergland Camping Heinsen

De charme camping Weserbergland-Camping in Heinsen beschikt over een zwembad en is rustig gelegen aan de rivier de Weser, in een mooi natuurgebied in de provincie Nedersaksen. In de omgeving van de camping zijn volop mogelijkheden om te wandelen, vissen, kanoën of te fietsen. Onze kampeerplaatsen zijn ruim en niet afgebakend. Op alle plaatsen is een stroomaansluiting en watertappunt binnen handbereik. De plaatsen direct aan de Weser beschikken over 6 Ampère, alle overige plaatsen beschikken over 10 Ampère. Verdeeld over ons kampeerterrein staan verschillende grote en kleinere bomen, die voor de nodige schaduw zorgen, we vinden voor iedereen de perfecte kampeerplaats.

Vakantie in Nedersaksen

Het landschap in het Weserbergland wordt gekarakteriseerd door het glooiende middelgebergte en de rivier de Weser. Kleurrijke vakwerkhuizen, weelderige burchten, kastelen, die middelpunt zijn van menige sage en talrijke sprookjesfiguren complementen het beeld van het Weserbergland. De Weserradweg ligt tegenover Weserbergland-Camping en is uitgeroepen tot één van de mooiste fietsroute van Duitsland. Vanuit de camping kunt u mooie routes fietsen langs de rivier de Weser maken. In de omgeving van de camping is het ook mooi wandelen, er lopen verschillende wandelroutes. In de buurt van de camping ligt de Köterberg, hier vindt u ook diverse Nordic-Walkingroutes.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Weserbergland Camping bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,50 €19,50 €19,50 Per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Huisdier €3 €3 €3 per dag
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met auto, tent, caravan of camper.

Weserbergland Camping

Duitsland Nedersaksen Heinsen

Weserstrasse 66
D-37649 Heinsen

+49 (0)55 35 87 33
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.