Yelloh! Village Nature et Rivière

Yelloh! Village Nature et Rivière in Sainte-Enimie is een geweldige natuurcamping gelegen aan een rivier in de Languedoc-Roussillon. Dit is een ideale vakantiebestemming voor de avontuurlijke kampeerder en natuurliefhebber. De camping ligt midden in de natuur en wordt omgeven door groen, u komt hier gegarandeerd helemaal tot rust. De camping biedt verschillende faciliteiten om uw vakantie gemakkelijk en fijn te maken. Zo is er een wasserette en een strijkruimte en het receptieteam staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast is er een gratis bibliotheek, een recreatieruimte en verhuurt deze camping kano’s om nabij gelegen rivier op te gaan. Ook verzorgd de camping dagelijks vers ontbijt en er is een winkeltje waar u producten uit de streek kunt kopen. Zo krijgt u een echt vakantiegevoel!

Natuurcamping Nature et Rivière in Lozère

De naam van de camping zegt het al, natuur en rivier. De camping is prachtig gelegen en u kunt iedere dag een frisse duik nemen in de rivier. Daarnaast is er ook een stuk in de rivier waar gevist mag worden. Vanaf de camping kunt u kano’s huren om de rivier te bevaren. Zo wordt er optimaal gebruik van gemaakt. Na een lange dag kunt u aanschuiven bij het restaurant voor een lekkere snack of een maaltijd en ’s avonds genieten van de rust op het terrein. Het kampeerterrein is relatief kleinschalig en er hangt een gezellige en familiale sfeer.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Yelloh! Village – Nature et Rivière voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village – Nature et Rivière
Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Sainte-Enimie

Route de Millau, 48210 Sainte-Enimie

0033 (0)4 66 48 57 36
Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe