Campingplatz Jungferweiher

Campingplatz Jungferweiher is een fijne kleine camping aan een meer in Ulmen in de deelstaat Rijnland-Palts met 15 kampeerplaatsen en 6 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Campingplatz Jungferweiher heeft mooie camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Kleine camping in Rijnland-Palts

Een vakantie op Campingplatz Jungferweiher in Ulmen vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Rijnland-Palts. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Campingplatz Jungferweiher vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Campingplatz Jungferweiher voor je op een rijtje gezet:

Campingplatz Jungferweiher
Duitsland Rijnland-Palts Ulmen

Am Jungferweiher 4, 56766 Ulmen

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe