De fijnste plekjes in la douce France

Wat is een kleine camping in Frankrijk?

Onder een kleine camping in Frankrijk verstaan wij een camping met minder dan 100 plaatsen. Elke kleine camping heeft zijn eigen unieke karakter met in meer of in mindere mate (luxe) voorzieningen, zoals sanitair, een restaurant of een zwembad. Éen ding hebben de Franse kleine campings op onze website gemeen: je kunt er genieten van de gastvrijheid, rust, ruimte en natuur. Lees verder…

Bekijk hier alle campings

Kleinschalig kamperen in Frankrijk

Genieten van rust en ruimte

Ben je op zoek naar een fijne, kleinschalige camping in Frankrijk? Dan is een kleine camping de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. In heel Frankrijk vind je verschillende soorten kleine campings, zoals campings in de bergen, aan zee, in het bos of bij een rivier. Een kleine camping biedt rust, kwaliteit, fijne voorzieningen, zoals een zwembad of kleine restaurant en dat alles in een mooie omgeving. Boek een kleine camping in de natuur, in het Franse platteland of aan de kust.

Kies jouw kleine camping

Wordt het een ruime staanplaats, luxe lodge of safaritent? Wordt het een kleine camping met uitzicht op de Franse Alpen, een staanplaats aan de rivier de Ardèche of tent bij de boer op het rustieke Franse platteland van Normandië. Er zijn volop manieren om te genieten van de prachtige Pyreneeën, de Vogezen en de lavendelvelden in de Provence. En wat te denken van een vakantie in Bretagne of de Elzas? In Frankrijk vind je een ruim aanbod kleine campings op het platteland, bij de boer of midden in de natuur. Alle kleine campings hebben een ding gemeen: gezelligheid en een rustige sfeer! Zo kan jong en oud genieten van rust en kleinschaligheid. Of je nu 50-plusser bent of gaat kamperen met kinderen, er is altijd een kleine camping in Frankrijk die aan je wensen zal voldoen!