Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 330 m

Camping La Bucherie

Camping La Bucherie in Saint-Saud-Lacoussière ligt in de prachtige regio Dordogne in Zuid-West Frankrijk. De camping ligt op een unieke locatie, midden in de prachtige natuur. Dit kampeerterrein telt 49 plaatsen, waarvan 39 kampeerplaatsen en 10 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk, ruim en geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn bungalowtenten, houten tipi’s en vakantiehuizen. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor vier tot zes personen. De camping is klein, maar heeft wel veel faciliteiten die uw vakantie comfortabel maken. Er is wifi-verbinding, speelruimte, huisdieren zijn welkom en er is een bistro waar u een drankje kan doen of een pizza eten.

Kleinschalige camping in de Dordogne

Deze gezellige, kleine camping ligt voor een gedeelte in Perigord Vert en Hautte-Vienne. U brengt uw vakantie door op een groen, glooiend terrein. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Er zijn veel bossen, landerijen, kleine meertjes en natuurlijk de rivier de Dordogne. Maak mooie wandelingen in de omgeving of huur een kano en ga een stukje varen op de rivier. Bezoek lokale marktjes en koop wat lekkere streekproducten of ontdek bijzondere grotten in de Perigord met prehistorische tekeningen.

Bekijk de prijzen van Camping La Bucherie bij een van onze partners:

Camping La Bucherie

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Saud-Lacoussière

1 La Bucherie, 24470 Saint-Saud-Lacoussière

+33 (0) 52 41 21 130
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.