Chalets de l'Eau Verte is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Marchal in de regio Auvergne met 10 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 8 ha

Chalets de l’Eau Verte

Chalets de l’Eau Verte is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Marchal in de regio Auvergne met 10 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Chalets de l’Eau Verte heeft mooie chalets te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van de spa, vis meer en gratis internet. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuur- en natuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen en outdoor liefhebbers.

Kleine camping in Auvergne

Een vakantie op Chalets de l’Eau Verte in Marchal vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Auvergne in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Chalets de l’Eau Verte vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, kajakken, kanoën, langlaufen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Chalets de l’Eau Verte

Frankrijk Auvergne Cantal Marchal

Le Jagounet, 15270 Marchal

+33 (0)4 71 78 78 78
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.