Camping Le Calatrin is een fijne kleine natuurcamping in de Isère gelegen aan een meer in Paladru in de regio Rhône-Alpes met 60 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1 ha

Camping Le Calatrin

Camping Le Calatrin is een fijne kleine natuurcamping in de Isère gelegen aan een meer in Paladru in de regio Rhône-Alpes met 60 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Le Calatrin heeft mooie ingerichte tenten, kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor .

Kleine camping in Rhône-Alpes

Een vakantie op Camping Le Calatrin in Paladru vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Rhône-Alpes in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Le Calatrin vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, surfen, wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €9,00 €13,65 €13,65 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Le Calatrin

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Paladru

799 rue de la Morgerie
38850 Paladru

+33 (0)4 76 32 37 48
Engels, Frans
begin april - eind september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.