Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 12
Hoogte: 1683 m

Domaine Du Trappeur

Domaine Du Trappeur is een fijne kleine in de bergen in Saint-Sorlin-d’Arves in de regio Rhône-Alpes met 25 toerplaatsen en 12 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Domaine Du Trappeur heeft mooie camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en pipowagens te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie en internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, fietsliefhebbers, bergliefhebbers en bergwandelaars.

Kleine camping in Rhône-Alpes

Een vakantie op Domaine Du Trappeur in Saint-Sorlin-d’Arves vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Rhône-Alpes in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Domaine Du Trappeur vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied canyoning, fietsen, kajakken, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €20 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Camper €20 €20 €22 per dag
Elektriciteit €5 €5 €5 per dag
Huttes Trappeur €47 €47 €49 per dag
Tipi tent €65 €65 €72 per dag
Pipowagen €77 €77 €86 per dag
Chalet €135 €135 €146 per dag

Domaine Du Trappeur

Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Saint-Sorlin-d'Arves

Route du col
73530 Saint-Sorlin-d’Arve

+33 (0)4 79 59 54 36
Engels, Frans

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.