Boek een luxe safaritent in de Dordogne op Camping du Lac de Bonnefon. Je vindt hier een kleine camping met zwembad en luxe Tendi Safaritenten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 112
Huuraccommodaties: 3

Camping du Lac de Bonnefon

Camping du Lac de Bonnefon ligt tussen de Gorges du Tarn in het zuiden en de Aveyron Vallei in het noorden en tussen de Middeleeuwse steden Albi en Rodez. De omgeving kenmerkt zich door hoogvlaktes, groene heuvels, mooie meren en rivieren, zoals L’ Aveyron en de Tarn. Camping du Lac de Bonnefon is een kleine familiecamping op een licht glooiend terrein.

Luxe safaritenten en zwembad

De luxe Tendi Safaritenten met eigen badkamer staan op een ruim opgezet deel van de camping, op ruime plaatsen met uitzicht op het meertje. Uiteraard is er een heerlijk verwarmd zwembad met bubbelbad en apart kinderbad aanwezig. Verder is er voor de kinderen een speeltuintje, midgetgolf en een springkussen. In het hoogseizoen is er een kleinschalig animatieprogramma en zijn er thema-avonden. ’s Avonds kun je in het restaurant of op het terras genieten van heerlijke streekgerechten en/of een drankje.

We hebben een aantal opties voor Tendi Camping du Lac de Bonnefon voor je op een rijtje gezet:

Tendi Camping du Lac de Bonnefon

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Naucelle

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 75 13 751
Engels, Frans, Nederlands
Half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.