Meer foto's

Camping du Lac de Bonnefon

Camping du Lac de Bonnefon ligt tussen de Gorges du Tarn in het zuiden en de Aveyron Vallei in het noorden en tussen de Middeleeuwse steden Albi en Rodez. De omgeving kenmerkt zich door hoogvlaktes, groene heuvels, mooie meren en rivieren, zoals L’ Aveyron en de Tarn. Camping du Lac de Bonnefon is een kleine familiecamping op een licht glooiend terrein.

Luxe safaritenten en zwembad

De luxe Tendi Safaritenten met eigen badkamer staan op een ruim opgezet deel van de camping, op ruime plaatsen met uitzicht op het meertje. Uiteraard is er een heerlijk verwarmd zwembad met bubbelbad en apart kinderbad aanwezig. Verder is er voor de kinderen een speeltuintje, midgetgolf en een springkussen. In het hoogseizoen is er een kleinschalig animatieprogramma en zijn er thema-avonden. ’s Avonds kun je in het restaurant of op het terras genieten van heerlijke streekgerechten en/of een drankje.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Tendi Camping du Lac de Bonnefon voor je op een rijtje gezet:

Tendi Camping du Lac de Bonnefon
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Naucelle

L’Étang de Bonnefon, 12800 Naucelle

Engels, Frans, Nederlands
Half mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe