Alle foto's

Camping La Forêt du Morvan

Dé TOP camping die u zoekt! Rust, Ruimte, Privacy maar meteen ook gezelligheid, gemak en genieten. In de Morvan, het mooiste deel van Bourgondië, kampeert u op een plek van minimaal 100 m². Vanaf de kampeerplekken heeft u veelal een geweldig uitzicht op het zuiden. Er zijn een paar plekken die geen uitzicht maar meer schaduw hebben. U neemt u eigen kampeermiddel mee of u kunt een tent huren; er is ook privé-sanitair beschikbaar.

Kleine gezinscamping in de Nièvre

La Forêt du Morvan is een heerlijke gezinscamping in Frankrijk op een voormalige boerderij met ongeveer 3 hectare bos en 6 hectare weiland. De kleine camping heeft 25 plaatsen voor u ter beschikking. Hiervan is een aantal bezet door volledig ingerichte bungalow en piramidetenten. De plaatsen zijn zeer ruim en en iedere tent heeft uitzicht over een groot gebied. De camping ligt op een zuidhelling en heeft daardoor volop zon. Met ons hele team maken wij uw vakantie tot een topvakantie!

Een paradijs voor de kinderen

In het hoogseizoen worden er dagelijks activiteiten voor kinderen georganiseerd. Knutselen, voetballen, zwerkbal, spelletjes in het bos of in het water, enz.. en elke week kampvuur en kinderdisco. Op de camping is een zwemmeer met waterglijbaan, een speeltuin, een hooizolder, een speelschuur, een spelruimte en een 12+ ruimte. Er zijn ezels, kippen, poezen, konijnen en een hond.

Wandel- en fietsroutes uitgezet

Ook is er een bibliotheek met gratis wifi, een winkeltje, een zelfbedieningsbar, een dagelijkse broodservice en informatie over de omgeving. Er zijn wandel- en fietsroutes vanaf de camping uitgezet, deze zijn ook digitaal beschikbaar. Twee keer per week kunt u meedoen met de gezamenlijke maaltijd of op zondag met de gezellige pizza-avond. Op de andere dagen kunt u frites, snacks of salade afhalen.

Buiten het hoogseizoen verandert de camping in een oase van rust. Grote kampeer- en camperplaatsen, mooie wandelingen en een goed uitgeruste bibliotheek. De zelfbedieningsbar, het winkeltje en de broodservice draaien gewoon door en bij voldoende belangstelling wordt er ook dan voor u gekookt.

Zoekt u een plek waar u ’s-nachts alleen de natuur hoort en de sterren ziet……, stuur ons een email.

Heerlijke omgeving

La Foret du Morvan ligt tussen de plaatsen Autun, Chateau Chinon en Luzy. Hier zijn naast de normale voorzieningen in de zomer diverse feesten en markten te bezoeken. De omgeving van de camping is heuvelachtig en zeer bosrijk; uitermate geschikt voor een wandeltocht of fietstocht; dit wel voor de geoefende fietser. In de directe omgeving van de camping ligt de Mont Beuvray. Op deze berg is een bekend Gallisch Museum ingericht: Bibracte. In de zomermaanden worden hier door archeologen uit heel Europa opgravingen gedaan, hier kunt u zelf ook aan meedoen. Verder zijn er workshops en kunt u op de mont Beuvray meedoen met boomklimmen, Ook kunt u in de buurt paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de voordeligste opties voor La Foret du Morvan voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen € 14,- € 15,- € 27,- Per nacht
Huurtent 5 personen € 39,- € 39,- € 73,- Per dag
La Foret du Morvan
Frankrijk Bourgogne-Franche-Comté Nièvre Larochemillay

1 Chemin de La Foret, 58370 Larochemillay

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april tot oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe