Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 2,4 ha

Camping La Roche Percée

Camping La Roche Percée is een fijne kleine aan zee in Fouesnant in de regio Bretagne met 50 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping La Roche Percée heeft mooie stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers, strandgangers.

Kleine camping in Bretagne

Een vakantie op Camping La Roche Percée in Fouesnant vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Bretagne in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping La Roche Percée vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied duiken, fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

Camping La Roche Percée

Frankrijk Bretagne Finistère Fouesnant

30 Hent Kerveltrec, 29170 Fouesnant

+33 (0)2 98 94 94 15
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.