Algemene gegevens

Staanplaatsen: 31

Camping De La Tour

Camping De La Tour is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Ambon in de regio Bretagne met 31 toerplaatsen. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping De La Tour heeft mooie kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet en wellness voorzieningen. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, fietsliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, strandgangers, wandelaars en zwemliefhebbers.

Kleine camping in Bretagne

Een vakantie op Camping De La Tour in Ambon vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Bretagne in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping De La Tour vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan, surfen en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping De La Tour voor je op een rijtje gezet:

Camping De La Tour

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

Quelescouët, 56190 Ambon

0033 (0)2 97 41 14 38
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.