Familiecamping (95 plaatsen) in de Périgord Noir met twee zwembaden, ruime staanplaatsen en verschillende huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 35

Camping Brin D’amour

Camping Brin D’amour in is een middelgrote camping met zwembad in de Dordogne gelegen op een plateau met uitzicht op de vallei van de Vezère. De familiecamping in Nouvelle-Aquitaine beschikt over chalets, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Brin D’amour een zwembad met kleuterbad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel en -fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Kamperen in de Dordogne

In de omgeving van Camping Brin D’amour in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, klimmen en wandelen vind je in Dordogne interessante bezienswaardigheden. Geniet van de prachtige plaatsen Bugue en Les Eyzies, de hoofdstad van de prehistorie. Of ga bijvoorbeeld naar de Grotte du Sorcier, het Chateau de Campagne en naar het Musee National de Prehistoire in Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil.

We hebben de beste prijzen voor Camping Brin D'amour voor je op een rijtje gezet:

Camping Brin D’amour

Frankrijk Aquitaine Dordogne

Fontvidal, 24260 Saint-Cirq

0033 5 53 07 23 73
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.