Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 4,5 ha

Domaine de Corneuil

Domaine de Corneuil is een kleine natuurcamping in Dordogne op het platteland. Op deze camping in de Aquitaine kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. De camping heeft mooie bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Op de camping kan je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op Domaine de Corneuil is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuur- en zwemliefhebbers.

Kamperen in de Dordogne

Een vakantie op Domaine de Corneuil in Saint-Sulpice-de-Mareuil vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Dordogne in Frankrijk. In de omgeving vind je typisch Franse plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale markt te bezoeken. Rondom Domaine de Corneuil vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied prachtig kajakken, kanoën, mountainbiken en paardrijden.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Domaine de Corneuil bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €17,00 €21,00 2 personen

Domaine de Corneuil

Frankrijk Aquitaine Dordogne Mareuil

Domaine de Corneuil
Saint Sulpice de Mareuil
24340 Mareuil en Périgord

+ 33 (0) 5 53 60 79 48
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.