Boek een safaritent in de Dordogne op Domaine du Moulin des Sandaux. Je vindt hier een kleine camping met zwembad en comfortabele Tendi Safaritenten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3,8 ha

Domaine du Moulin des Sandaux

Domaine du Moulin des Sandaux ligt midden in de groene, heuvelachtige omgeving van de Dordogne in de Nouvelle-Aquitaine. Domaine du Moulin des Sandaux is een klein vakantiepark met een kleine camping, gelegen bij het gehucht Les Sandaux en Saint-André-et-Appelles op ongeveer 5 km van Sainte-Foy-la-Grande. Het domein ligt middenin een groot wijngebied met veel wijnchateau’s. Centraal op het domein staat een historische molen uit de 17e eeuw met daarbij het restaurant, een bar, en een gezellig terras met uitzicht op het zwembad. Dwars door het domein en in het groen loopt een klein verfrissend beekje.

Comfortabele safaritenten te huur

De Tendi Safaritenten staan tussen de fruitbomen bij en met uitzicht op een klein vismeertje. Uiteraard is er een heerlijk zwembad met apart kinderbad aanwezig. Verder is er voor de kleintjes onder ons een speeltuintje. ’s Avonds kun je in het restaurant of op het terras heerlijk genieten van de rijke gastronomie, streekproducten en lokale wijnen. In het winkeltje bij de receptie kunnen enkele van deze lokale specialiteiten gekocht worden.

We hebben een aantal opties voor Tendi Domaine du Moulin des Sandaux voor je op een rijtje gezet:

Tendi Domaine du Moulin des Sandaux

Frankrijk Aquitaine Gironde Saint-André-et-Appelles

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 751 37 51
Engels, Frans
mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.