Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 6
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 390 m

Le Jardins des Druides, kleine camping in Normandië

Le Jardins des Druides in Rouperroux in de regio Normandië is een minicamping (6 plaatsen) in het prachtige Parc naturel régional et Géoparc Normandie-Maine, in de buurt van het Forêt d’Écouves. Je kampeert hier midden in het voedselbos. De kleine camping in Normandië is alleen geschikt voor tenten. Onze prioriteiten zijn rust, natuur en gezelligheid! De camping beschikt over een zwembad, een ecologische zwemvijver, trampoline, ligstoelen, picknicktafels etc. Je kunt kan wandelen op ons terrein aan de overkant van de weg (5 hectare) waar een nieuw voedselbos wordt aangelegd en waar de schapen grazen. Er is daar een klein beekje waarin je kunt poedelen.

Omgeving van Le Jardins des Druides

De kleine camping Le Jardins des Druides ligt midden in het prachtige Parc Naturel Régional Normandie-Maine, in de buurt van het Forêt d’Écouves (3 minuten rijden). In dit bos vind je 2 grote wandelroutes (GR22 en GR36). Op 5 minuten rijden afstand ligt Carrouges. HIer vind je een aantal heerlijke restaurants, winkels (bakker, slager, 2 kleine supermarkten) en een prachtig kasteel. De meest dichtbij zijnde stad is Alençon (20 minuten rijden). In de buurt is een een prachtig, groot zwemmeer in La Ferte Mace. Op 30 minuten rijden van de kleine camping ligt het dorp Saint-Céneri-le-Gérei, dat bekend staat als een van de mooiste dorpen in Frankrijk.

We hebben de beste prijzen voor Le Jardin des Druides voor je op een rijtje gezet:

Le Jardin des Druides

Frankrijk Normandië Orne Rouperroux

Le Bas Boulay, 61302 Rouperroux

0033 (0)233319145
Duits, Engels, Frans, Nederlands
1 mei t/m 30 september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.