Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping La Chatonnière

Camping La Chatonnière in Jumilhac-le-Grand is een sfeervolle, kleine camping met 55 plaatsen in de Dordogne gelegen op het platteland in de regio Nouvelle-Aquitaine. Op de kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping La Chatonnière heeft mooie ingerichte bungalowtenten, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans te huur. De kampeerplaatsen zijn gescheiden door struiken zodat er voldoende privacy is. Op alle plaatsen staan bomen, deze bieden voldoende schaduw terwijl er ook altijd een zonnig plekje op de plaats te vinden is. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie en de zwemvijver met eigen zandstrandje. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers.

Kleine camping in Aquitaine

Een vakantie op Camping La Chatonnière in Jumilhac-le-Grand vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Nouvelle-Aquitaine in Frankrijk. De camping ligt in een rustig gedeelte van de Dordogne niet ver van de grens met de Limousin. Omdat deze streek zeer bijzonder is wat betreft landschap en natuur heeft het de status van natuurgebied gekregen. De naam van het nieuwe natuurgebied is Parc naturel régional Périgord-Limousin. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping La Chatonnière vind je verschillende wandel- en fietsroutes. In de omgeving van de camping is het uitstekend wandelen, er zijn mooie wandelroutes uitgezet. Camping La Chatonnière ligt op loopafstand van het dorp Jumilhac-le Grand (1300 inwoners), waar je alle faciliteiten aantreft, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, een zwembad, een tennisbaan en restaurants.

Camping La Chatonnière

Frankrijk Aquitaine Dordogne Jumilhac-le-Grand

Route de la coquille D79, 24630 Jumilhac-le-Grand

+33 (0)5 53 52 57 36
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind mei-half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.