Camping La Castillonderie is een fijne kleine natuurcamping aan een meer in Thonac in Dordogne in de regio Aquitaine met 54 toerplaatsen en 15 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 167 m

Camping La Castillonderie

Camping La Castillonderie is een fijne kleine natuurcamping aan een meer in Thonac in Dordogne in de regio Aquitaine met 54 toerplaatsen en 15 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping La Castillonderie heeft mooie ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Kleine camping in Aquitaine

Een vakantie op Camping La Castillonderie in Thonac vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Aquitaine in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping La Castillonderie vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Camping La Castillonderie

Frankrijk Aquitaine Dordogne Thonac

24290 Montignac-Thonac

+33 (0)5 53 50 76 79
Engels, Frans
begin april - half september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.