Camping Le Pagnon in Saint-Mesmin is een kleine, rustige natuurcamping gelegen in de Dordogne in Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 312 m

Camping Le Pagnon

Camping Le Pagnon in Saint-Mesmin is een kleine, rustige natuurcamping gelegen in de Dordogne in Frankrijk. Het terrein is ruim, maar er is plaats voor slechts 6 tenten of caravans. Als u een kampeerplaats boekt op camping Le Pagnon viert u vakantie op een grote schaduwplaats met beschutting van mooie walnotenbomen. Ook is er de mogelijkheid om een accommodatie te huren. U heeft keuze uit een huurcaravan, een gîte of een appartement in het vakantiehuis. De camping beschikt over leuke faciliteiten, zoals een ruime kantine, gratis Wifi en oud Hollandse spelletjes. Het sanitair is goed en schoon. Creatievelingen kunnen op deze camping hun hart ophalen, want er worden creatieve workshops gegeven. De Nederlandse eigenaresse is kunstenares en vindt het leuk om u een workshop schilderen, tekenen of keramiek te geven. Hiervoor kunt u zich aanmelden als u op de camping verblijft.

Kamperen op een kleine camping in de Dordogne

Tijdens een vakantie op camping Le Pagnon kunt u de omgeving op verschillende manieren ontdekken. Maak mooie wandelingen of verken het gebied op de fiets. Het plaatsje waar de camping ligt, Saint-Mesmin, ligt in de driehoek van Limoges, Brive en Perigueux. De omgeving is landelijk en u kunt hier veel kastelen, grotten,kleine dorpjes en marktjes bezoeken. Steden als Sarlat, Rocamadour en Collognes les Rouges zijn leuk om doorheen te lopen. Het terrein ligt in de buurt van goed zwemwater en op de rivier kunt u varen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €15,00 €15,00 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Caravan/camper/vouwwagen €17,50 €17,50 €17,50 per dag
Extra persoon €6 €6 €6 per dag
Huurcaravan 4 personen €225 €225 €275 per week
Gîte 2 personen €190 €190 €250 per week

Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met caravan of camper € 17,50, extra tentje + € 6,- per persoon.

Camping Le Pagnon

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Mesmin

Les Pagnons
24270 Saint-Mesmin

+33 55 35 28 68 0
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin maart - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.