Algemene gegevens

Staanplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 220 m

Camping Le Peyret Bas

Camping Le Peyret Bas in Villefranche-du-Périgord is een mooie en ruime kleinschalige camping met 11 plaatsen in de Dordogne / Périgord in de Franse regio Nouvelle-Aquitaine. De kampeerplekken liggen verspreid over het glooiend terrein met in het midden de kleine boerderij. Er is een ook een groot zwembad. Half-schaduwplekken met uitzicht op het weiland liggen tegen de bosrand en op een veldje achter de boerderij zijn er nog 3 prachtige plekken. Alle plekken zijn voorzien van elektriciteit. Bij de boerderij is er Wifi. De camping ligt verscholen in de glooiende heuvels en rust is dus gegarandeerd! Een deel van maar liefst 5,5 Ha is bos, begroeid met tamme kastanjes, eiken en beuken. Er loopt een beek doorheen, gevoed door een hoger gelegen bron. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven! Op Camping Le Peyret Bas is er vers broodservice, 1 keer per week een gezamenlijke maaltijd en een ijsje of drankje op het terras. Heerlijke kleine camping voor mensen die graag midden in de natuur willen zijn.

Kamperen in de Dordogne / Périgord

Dit gedeelte van de Périgord ligt in de luwte van het grote toerisme. Toch is er van alles te doen in de omgeving van Camping Le Peyret Bas. Dat heeft als voordeel dat je kunt kiezen voor totale rust of uitstapjes maken naar bekende of minder bekende attracties. De dichtstbijzijnde plaats is Villefranche-du-Périgord, een leuk middeleeuws stadje. Elke zaterdagochtend is er een Franse markt en wie iets meer weet van de Périgord, weet dat daar de lekkerste dingen te krijgen zijn. Op tal van plaatsen zijn er ‘eetmarkten’ (Marché Gourmande, zoals in Loubejac, Besse en Sauveterre-la-Lémance.

Bekijk de prijzen van Camping Le Peyret Bas bij een van onze partners:

Camping Le Peyret Bas

Frankrijk Aquitaine Dordogne Villefranche-du-Périgord

le Peyret Bas, 24550 Villefranche-du-Périgord

+31 (0)6 36204039
Duits, Engels, Frans, Nederlands
juli en augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.