Camping Les Eychecadous is een fijne kleine aan een rivier in Artigat in de regio Midi-Pyrénées met 36 toerplaatsen en 3 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 3

Camping Les Eychecadous

Camping Les Eychecadous is een fijne kleine in Midi-Pyrénées aan een rivier van Ariège in Frankrijk. Op deze kleine camping in Ariège kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Les Eychecadous heeft mooie bungalowtenten, camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Op de camping kan je gebruik maken van internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op Camping Les Eychecadous is ideaal voor camperaars en gezinnen met jonge kinderen.

Kamperen in Midi-Pyrénées

Een vakantie op Camping Les Eychecadous in Artigat vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Midi-Pyrénées. In de omgeving vind je typisch Franse plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Les Eychecadous vind je verschillende wandel- en fietsroutes.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12 €12 €12 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Kind €3 €3 €3 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Bungalowtent €280 €315 €346 per week
Stacaravan 6 p €346 €346 €780 per week

Camping Les Eychecadous

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Artigat

09130 Artigat

+33 (0)5 67 44 51 65
Engels, Nederlands
maart - september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.