Camping De La Cesse is een fijne kleine aan een rivier in Bize-Minervois in de regio Languedoc-Roussillon met 35 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 2
Hoogte: 63 m

Camping De La Cesse

Camping De La Cesse is een fijne kleine aan een rivier in Bize-Minervois in de regio Languedoc-Roussillon met 35 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping De La Cesse heeft mooie kampeerplaatsen te huur. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan.

Kleine camping in Languedoc-Roussillon

Een vakantie op Camping De La Cesse in Bize-Minervois vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Languedoc-Roussillon in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping De La Cesse vind je verschillende wandel- en fietsroutes.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14 €14 €16 per dag
Camperplaats €12 €12 €14 per dag
Kind 3-12 jaar €2 €2 €2 per dag
Huisdier €2 €2 €2 per dag
Cottage €335 €335 €475 per week

Camping De La Cesse

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Bize-Minervois

Esplanade Champs de foire
11120 Bize-Minervois

+33 (0)7 71 72 89 98
Engels, Frans

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.