Algemene gegevens

Staanplaatsen: 5
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 20 ha
Hoogte: 200 m

Domaine de Mounoy

Het kleinschalige Domaine de Mounoy is een schitterend domaine in de Gers (Gascogne) met vijf vakantiehuizen en vijf ruime kampeerplaatsen. Hier kampeert u echt kleinschalig en met onbeperkte staruimte. Een extra tentje opzetten voor de kinderen? Barbecueën bij uw tent? Het kan allemaal. Geniet van de ongedwongen sfeer, buiten spelen met nieuwe vriendjes; kinderen vinden het hier fantastisch! De ruime kampeerplaatsen liggen verspreid op het terrein van 20 hectare. Er zijn goede en vanzelfsprekend schone sanitaire voorzieningen. Er is een koelkastje voor u en tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger.  Geniet van een heerlijk ontspannen vakantie!

#zwembad #diertjes #tafeltennis #jeu de boule #eenden #rust en ruimte #gezelligheid #broodjesservice #vriendjes maken #buitenkeuken #bramenplukken #opvakantiebijnederlanders

Klein vakantiepark met zwembad

De Mounoy is een kleinschalig vakantieparkje met vijf ruime kampeerplaatsen, 5 vakantiehuizen en een lekker zwembad. Al twaalf jaar zijn er vooral Nederlandse en Belgische gezinnen bij het domaine te gast en elk jaar is het weer een feestje! Geniet van het panoramisch gelegen zwembad, drink een glaasje met elkaar en geniet s’avonds van de schitterende sterrenhemel. Geen animatieteams maar gewoon lekker samen buiten spelen. U bent gewaarschuwd, de meeste kinderen willen niet meer weg!

Landelijke kamperen in de Gers

De Gers (Gascogne) is een landelijke streek in het zuiden van Frankrijk met glooiende velden met wijnteelt en zonnebloemen. Geen massatoerisme, maar authentieke dorpjes en leuke uitstapjes! De Gers maakte tot een aantal jaren geleden onderdeel uit van de regio Midi-Pyrénées.

We hebben een aantal opties voor Domaine de Mounoy voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25 €25 €30 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Vakantiehuis Annabelle 8p €400 €1000 €1395 per week
Vakantiehuis Henriëtte 6p €300 €600 €795 per week

Domaine de Mounoy

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Ramouzens

lieu dit Mounoy, 32800 Ramouzens

+31 (0)6 39491100
Engels, Frans, Nederlands
juni - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.