Camping Le Madiran

Camping Le Madiran is een rustig gelegen camping met 10 plaatsen aan de rand van het wijndorpje Madiran in het departement Hautes-Pyrénées. De kleinschalige heeft goed sanitair. In de maanden juli en augustus kunnen de campinggasten gratis gebruik maken van het naast gelegen gemeente zwembad en de tennisbaan.

Bezoek het jaarlijkse wijnfeest

Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht in het dorp Madiran. Hier tref je een bakker, bar, restaurant en een hotel. De kerk uit de 11e is beslist de moeite waard om te bezichtigen. In juli is er in het dorp en directe omgeving: Musique en Madiran, klassieke muziek met na afloop een drankje en een hapje met de musici. In augustus vindt in Madiran het jaarlijkse wijnfeest plaats. Vier dagen wijnproeven in een gezellige sfeer, bovendien overal lekker eten en muziek. Wanneer je deze periode wil komen, is reserveren absoluut noodzakelijk.

Ontdek de omgeving & wijnstreek Madiran

Je kunt hier heerlijk wandelen in de wijnstreek Madiran en wijnboeren bezoeken om een glaasje wijn te proeven, hoe kan je leuker de vakantie in Frankrijk doorbrengen. Het dorp heeft een wijnwinkel en het Maison de Vin, waar je alles te weten komt over de Madiran wijn. De plaats Lourdes ligt op 60 km, Tarbes op 40 km en Pau op 50 km. De Franse Pyreneeën liggen op slechts anderhalf uur rijden. Gavarnie of de Pic du Midi zijn beslist de moeite waard! Je kan Camping Le Madiran ook als tussenstop gebruiken en vandaar verder rijden naar de Franse bergen. De Atlantische Oceaan ligt op anderhalf uur rijden. Plaatsen zoals Biarritz, St.Jean de Luz zijn erg leuk om te bezoeken. Een hele andere sfeer, het Baskenland.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Madiran voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Madiran
Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Madiran

Impasse des jardin, 65700 Madiran

0033 (0)6 33 03 29 44
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.