Camping Les Hameaux de Pomette is een fijne kleine kindercamping aan een meer in Cazals in de regio Midi-Pyrénées met 30 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 41
Hoogte: 180 m

Camping Les Hameaux de Pomette

Camping Les Hameaux de Pomette is een fijne kleine kindercamping in Occitanië aan een meer in het departement de Lot in Frankrijk. Op deze kleine camping in de Lot kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Les Hameaux de Pomette heeft mooie chalets te huur in een groene omgeving. Op de camping kan je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op Camping Les Hameaux de Pomette is ideaal voor natuurliefhebbers.

Kamperen in Midi-Pyrénées

Een vakantie op Camping Les Hameaux de Pomette in Cazals vormt de perfecte basis voor het verkennen van dit gebied in Occitanië. In de omgeving vind je typisch Franse plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Les Hameaux de Pomette vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, golfen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken en paardrijden.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Hameaux de Pomette voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Hameaux de Pomette

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Cazals

Champs de Pomette, 46250 Cazals/Marminiac

0033 (0)5 55 84 34 48
Engels, Frans
half februari - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.