Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 350 m

Camping Pech Ibert

Camping Pech Ibert is een fijne kleine camping in Béduer in de regio Midi-Pyrénées met 27 toerplaatsen en 11 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Pech Ibert heeft mooie chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, stacaravans en pipowagens te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van animatie, internet en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Kleine camping in Midi-Pyrénées

Een vakantie op Camping Pech Ibert in Béduer vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Lot in Midi-Pyrénées in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Pech Ibert vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken en paardrijden.

We hebben een aantal opties voor Camping Pech Ibert voor je op een rijtje gezet:

Camping Pech Ibert

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Béduer

Mas de Vergnes, Beduer

0033 (0)5 65 40 05 85
Engels, Frans, Spaans
half maart - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.