Camping Des Sources is een fijne kleine camping in de Tarn in Gaillac in de regio Midi-Pyrénées met 39 toerplaatsen en 9 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 9

Camping Des Sources

Camping Des Sources is een fijne kleine camping in de Tarn in Gaillac in de regio Midi-Pyrénées met 39 toerplaatsen en 9 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Des Sources heeft mooie chalets, kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars, zwemliefhebbers.

Kleine camping in Midi-Pyrénées

Een vakantie op Camping Des Sources in Gaillac vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Midi-Pyrénées in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Des Sources vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kanoën, historische stadjes bezoeken, wijngaard(en) bezoeken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12 €12 €14,50 per dag
Extra persoon €4 €4 €6 per dag
Kind 3 - 12 jaar €3 €3 €4 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Chalet 5 personen €230 €400 €550 per week
Chalet 6 personen €230 €410 €560 per week

Camping Des Sources

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Gaillac

9 rue Guynemer
81 600 Gaillac

+33 (0)5 63 57 18 30
Engels, Frans
begin april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.