Camping Du Garlaban is een fijne kleine natuurcamping in Aubagne in de Bouches-du-Rhône met 66 toerplaatsen en 6 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 7.5 ha

Camping Du Garlaban

Camping Du Garlaban is een fijne kleine natuurcamping in Aubagne in de Bouches-du-Rhône met 66 toerplaatsen en 6 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Du Garlaban heeft mooie ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, bergliefhebbers, wandelaars.

Kleine camping in Provence-Alpes-Côte d’Azur

Een vakantie op Camping Du Garlaban in Aubagne vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Provence-Alpes-Côte d’Azur in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Du Garlaban vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied .

Camping Du Garlaban

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Aubagne

1915 chemin de la Thuilière
13400 Aubagne

+33 (0) 4 42 82 19 95
Engels, Frans

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.