Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 675 m

Camping Les Trexons

Camping Les Trexons is een kleine twee sterren natuurcamping met 45 plaatsen gelegen in de regio Grand Est. We heten u op persoonlijke wijze van harte welkom. De charme camping is een prachtige uitvalbasis voor mooie wandel-en fietstochten, bergbeklimmingen en andere buitensportactiviteiten. In de buurt is veel te zien en te beleven, maar ook op de camping zelf is het heerlijk toeven en valt er voor kinderen, jong en ouder, veel te ontdekken en spelen. Respect voor de natuur en elkaar ontmoeten vinden we van grote waarde op Les Trexons. Hier kunt u genieten van de rust terwijl de kinderen lekker spelen.

Kleinschalige kamperen

Het kampeerterrein bestaat uit verschillende delen, elk met een eigen sfeer en uitzicht, en heeft zowel plaatsen met schaduw als plaatsen op het open veld. Aan de rand van de camping ligt onze vijver waarin onder andere forel zwemt en gevist kan worden. Ook kun je lekker afkoelen in het ruime opzetzwembad. Op het veld is een kampvuurplaats. In het voor- en naseizoen worden enkele kleine activiteiten georganiseerd. In het hoogseizoen krijgen we om de week hoog bezoek van circus Loyal met hun circustent. De pizzabakker komt wekelijks op de camping, om de week een wijnproeverij en het beheer bakt eens per week pannenkoeken en frietjes. Les Trexons heeft 8 tenten (De Waard), compleet ingericht en 3 caravans voor verhuur. Huisdieren zijn welkom!

Omgeving van Camping Les Trexons

Camping Les Trexons in Frankrijk ligt in natuurpark ‘Ballon des Vosges’ op ca 600 km afstand van Utrecht. Het massief van de Vogezen bestaat uit glooiende bergen, prachtige sprookjesachtige bossen, veel meren, watervallen en beken. Les Trexons ligt bij Gerbépal en op 10 kilometer van het toeristische Gérardmer. De zomers zijn hier heerlijk. Maar ook in de andere jaargetijden zijn de Vogezen een bezoek waard, bijvoorbeeld voor wintersport. Niet ver weg ligt de Elzas, bekend om zijn wijnen en ooievaars, met leuke stadjes. Wie graag cultuur snuift, komt ook hier aan zijn trekken. Zo zijn de mijnen te bezoeken, diverse (oorlogs-)musea, de stoffenindustrie, markten, een Keltische nederzetting en nog veel meer.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Trexons voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €25 per nacht
Volwassenen €5 €5 €6 per nacht
Kinderen v.a. 7 jaar €5 €5 €6 per nacht
Kinderen tot 7 jaar €3 €3 €4 per nacht
Elektra ca. 6 ampère €3,50 €3,50 €3,50 per nacht
Huisdier €2 €2 €2 per nacht
Toeristenbelasting p.p.p.d. €1,50 €1,50 €1,50 per nacht
De Waard tenten 6 pers. €475 €475 €650 per week
Kampeerhuisje 4 pers. €650 €650 €800 per week
Appartement 2 pers. €500 €700 €800 per week

Camping Les Trexons

Frankrijk Lorraine Vogezen Gerbépal

36 Les Trexons, 88430 Gerbépal

0033 (0)3 29 50 74 92
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.