Alle foto's

Casa Boslimpré, natuurcamping in de Vogezen

Casa Boslimpré in Ban-sur-Meurthe-Clefcy is een heerlijk rustige en ruime natuurcamping in de Vogezen met daarnaast 2 prachtige vakantiehuizen (gîtes). Het uitzicht is schitterend en de sfeer op de natuurcamping is rustig en gezellig. Gasten van Casa Boslimpré kunnen zelf kiezen uit allerlei verschillende kampeerplaatsen. Op de natuurcamping vind je een algemene ruimte, vuurplaats, speelmogelijkheden en diverse voorzieningen. In de algemene ruimte La Cantina (altijd vrij toegankelijk) kan gespeeld en gerelaxt worden. Op het speelveld kan gebasketbald worden, er is een vuurplaats en in de zomer zetten we een zwembadje op. In de algemene ruimte vind je veel informatie over de streek, een pingpongtafel, boeken en terras. Voorzieningen als de koel/ vriescombinatie, waterkoker, oplaadpunten, koffiezetapparaat e.d. veraangenamen het verblijf.

Veel aandacht voor natuur en ecologie

Op het 1 hectare grote terrein is veel aandacht voor de prachtige inheemse natuur. Veel bloemen en planten in permacultuur. Heerlijke zit en rust plekken. Creativiteit speelt een grote rol op het erf: Atelier Boslimpré is de ruimte waar Caroline Teken en Schilder workshops verzorgt.

Ontdek de Vogezen vanaf Casa Boslimpré

Casa Boslimpré ligt in een uitgestrekt natuurgebied, op een stille en hoge plek van de Vogezen. Vanaf hier heb je uitzicht op de fraaie Route des Crêtes. Bos én open bloemenweiden grenzen aan het terrein. Vogelaars en andere natuurgenieters raken hier niet uitgekeken. Verschillende bekende wandel- en fietsroutes lopen vlakbij over de bergpaden. Diverse mooie dorpjes en steden in de buurt en allerlei voorzieningen zijn goed bereikbaar. Gérardmer bijvoorbeeld, met zijn watersport, Colmar, de Elzas met de wijnroutes, veel faciliteiten voor klimmen, karten, raften… Van alles en nog wat… Dit alles op slechts 6 uur rijden vanaf Utrecht.

Lees ook: wat te doen in de Vogezen?

Overige information van deze accommodatie

We hebben de voordeligste opties voor Casa Boslimpré voor je op een rij gezet:

Casa Boslimpré
Frankrijk Grand-Est Vogezen Ban-sur-Meurthe-Clefcy

10 Boslimpré, 88230 Ban sur Meurthe, Clefcy

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april- oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe