Algemene gegevens

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 165 m

Camping Suasa

Verscholen achter een klein bos ligt Camping Suasa: de geheime tuin van De Marken. We hebben de woning en het land voor de kleine camping begin januari 2019 gekocht. Op 21 juli 2019 is deze kleinschalige boerencamping in Italië geopend. Op de kleine camping vind je 2 ingerichte safaritenten, 3 Bell tenten en 7 ruime kampeerplekken. Het is een idyllische plek voor jong en oude om lekker tot rust te komen en waar kinderen heerlijk kunnen spelen, zwemmen, klauteren en ravotten. We werken het liefst met natuurlijke materialen. Wekelijks worden samen met de gasten de lekkerste pizza’s gebakken in onze eigen houtoven. ‘On the spot’ organiseren we in de vroege ochtend yoga, natuurspeurtocht voor kids en een buiten bios voor het hele gezin.

Kleinschalige boerencamping in Italië

De kleine camping in Italië grenst aan het dorpje Castelleone di Suasa in de Italiaanse provincie Ancona. In het dorp is een bakker, een slager, een huishoudwinkel, een paar koffiebarretjes en een supermarkt. Kenmerkend voor deze omgeving van Marche is het heuvelachtige landschap en historische stadjes die al op 10 minuten rijden van de charme camping liggen met heerlijke restaurantjes en kastelen. Camping Suasa ligt tussen de Adriatische zee (ca. 25 minuten rijden) en de bergen van de Apennijnen meer landinwaarts. De zandstranden zijn zeer geschikt voor kinderen omdat de zee lange tijd ondiep is. Kom naar Camping Suasa en ontdek al het moois dat De Marken te bieden heeft.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €32 per dag
Extra persoon €6 €6 per dag
Kind t/m 2 jaar €0,00 €0,00 per dag
Bell-tent 2 personen €279 €479 per week
Safaritent 4 personen €449 €999 per week

Prijs is op basis van 2 personen vanaf 3 jaar, 1 auto en 1 tent. Voor een kleine bijzettent worden geen extra kosten in rekening gebracht. Extra persoon vanaf 3 jr €6 per nacht. Kinderen t/m 2 jr. gratis.

Camping Suasa

Italië Marche Ancona Castelleone di Suasa

Contrada Santa Lucia 13, Castelleone di Suasa 60010 Ancona

+31642728888
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
half juli tot eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.