Camping Rio Verde is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Costacciaro in de regio Umbrië met 50 toerplaatsen en 14 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3,00 ha
Hoogte: 550 m

Camping Rio Verde

Camping Rio Verde is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Costacciaro in de regio Umbrië met 50 toerplaatsen en 14 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Rio Verde heeft mooie gastenkamers, bungalows, chalets en kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet, het zwembad en de zwemvijver. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen en een kampeervakantie bij de boer.

Kleine camping in Umbrië

Een vakantie op Camping Rio Verde in Costacciaro vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Umbrië. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Rio Verde vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24,00 €24,00 €32,00 Per dag
Extra persoon €7 €7 €9 per dag
Kind €4 €4 €6 per dag
Chalet 2/4 personen €50 €50 €100 per dag

Camping Rio Verde

Italië Umbrië Perugia Costacciaro

località Fornace 1
06021 Costacciaro (PG)

+39 (0)7 59 17 01 81
Engels, Frans, Italiaans
half april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.