Eenkleinschalige camping in het hart van Drenthe midden in de natuur. Dit is de ideale plek voor kampeerders die houden van fietsen en wandelen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 3

Camping Midden Drenthe

In het hart van Drenthe vindt u onze kleine camping midden in de natuur. Een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke kampeervakantie in een van Nederlands groenste natuurgebieden. Camping Midden Drenthe is een camping met grote plaatsen en een ruim opgezet park. Het is een ideale plek voor kampeerders die houden van fietsen en wandelen en genieten van de rust die Drenthe te bieden heeft. Persoonlijke aandacht voor de kampeerder staat bij ons voorop. Door de kleinschaligheid en ons enthousiasme creëren wij een gemoedelijke en gastvrije sfeer. Op onze camping heeft u de keuze uit een comfortplaats of een basisplaats en tevens heeft u de mogelijkheid om te kamperen in een stacaravan of trekkershut. U kunt dagelijks verse broodjes bestellen en u kunt gebruik maken van fiets- en skelterverhuur. De rustige camping is centraal gelegen in de driehoek Assen – Emmen – Hoogeveen.

Kleine camping in Drenthe

De kleine camping Midden Drenthe ligt in een van Nederlands dunst bevolkte provincies. Drenthe heeft een zeer afwisselend landschap. Naast schilderachtige dorpjes, weiden en akkers vindt men in deze provincie bossen, heidevelden, hunebedden, schaapkuddes, zandverstuivingen, vennen, en beschermde beekdalen. Ook het Drents-Friese Wold is vlakbij. Daar kunt u wandelen, fietsen of paardrijden. U kunt hier eindeloos dwalen, genieten van de geuren, de geluiden en de kleuren van de mooie provincie Drenthe. Daarnaast biedt Drenthe vele mogelijkheden voor uitstapjes en excursies.

We hebben een aantal opties voor Camping Midden Drenthe voor je op een rijtje gezet:

Camping Midden Drenthe

Nederland Drenthe Westerbork

Elperweg 5, 9433 TJ Westerbork

+31593370022
Engels, Nederlands
maart - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.