Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 6

Camping De Wedze

Camping De Wedze is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Twijzel in de regio Friesland met 25 toerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping De Wedze heeft mooie caravans, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen.

Kleine camping in Friesland

Een vakantie op Camping De Wedze in Twijzel vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Friesland in Nederland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping De Wedze vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied fietsen, historische stadjes bezoeken, wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping De Wedze voor je op een rijtje gezet:

Camping De Wedze

Nederland Friesland Twijzel

de Wedze 22C, 9286 EV Twijzel

+31 (0)6 25 03 79 56
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.