Minicamping De Appelboom in Zieuwent is een boerderijcamping met 23 plaatsen in de provincie Gelderland op het platteland van de Achterhoek.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 23

Minicamping De Appelboom

Minicamping De Appelboom in Zieuwent is een boerderijcamping met 23 plaatsen in de provincie Gelderland op het platteland van de Achterhoek. De camping is ideaal voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. De kleine camping met 23 kampeerplaatsen is omgeven door een coulisselandschap, waar bossen worden afgewisseld met weilanden waar schapen en koeien grazen. In deze natuurrijke omgeving kan je met een beetje geluk allerlei dieren waarnemen zoals reeën, ijsvogels, de koekoek, groene specht etc. Op de Minicamping De Appelboom is uiteraard een boomgaard aanwezig alsook een zeer ruime visvijver. Plaatsnemen op het vlonder en een hengeltje uitwerpen behoort tot de mogelijkheden! Direct achter de kleine camping liggen de kerkepaden, die u uitnodigen voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Wandel- en fietsroutes zijn gratis verkrijgbaar op de camping. Bij aankomst krijg je een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak.

Ontdek de Achterhoek

In het nabij gelegen Lichtenvoorde zijn allerlei cafeetjes en restaurants met gezellige terrasjes aanwezig waar je een drankje kunt doen of een hapje kunt eten. Verder is Lichtenvoorde zeer bekend vanwege de Zwarte Cross als grootste muziekfestival van Nederland en tevens grootste motorcross ter wereld. Daarnaast is Lichtenvoorde bekend vanwege het prachtige bloemencorso. Ook de plaats Groenlo ligt op een steenworp afstand. Deze oude Vestingstad heeft naast de vele restaurants en café´s in het centrum een museum Stadsboerderij Grolle, stoomzagerij Nahuis en het Grolse Kanon op de Kanonswal. Tussen Lichtenvoorde en Groenlo ligt het dorpje Lievelde, bekend om Museum Herberg en Brouwerij Erve Kots met de naastgelegen Kaasboerderij 3K. Verder kan je in de omgeving o.a. een bezoek brengen aan het natuurgebied Zwillbrocker Venn vlak over de grens bij Groenlo, een ambachtelijke bierroute beleven in Groenlo, gezellig boerengolfen in Lievelde en al varend over de Berkel met de Berkelzomp genieten van het landschap.

We hebben een aantal opties voor Minicamping De Appelboom voor je op een rijtje gezet:

Minicamping De Appelboom

Nederland Gelderland Zieuwent

Ottersweg 2, 7136 KR Zieuwent

+31 (0)6 19 82 43 99
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.