Recreatiepark Boslust

Recreatiepark Boslust is een fijne kleine camping op het platteland in Putten in de regio Gelderland met 10 toerplaatsen en 15 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Recreatiepark Boslust heeft mooie chalets en kampeerplaatsen te huur. Kampeer in een luxe uitgeruste safaritent of een karakteristieke Mongoolse yurt en wordt ’s morgens gewekt door het rijke bosleven. Of kies voor een comfortabele bungalow of chalet, voorzien van alle gemakken. De echte rustzoekers kunnen hun eigen tent opzetten op de toerplekken met privé sanitair. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van een mooie speeltuin, een wasserette, een sportterrein en een fitnessruimte. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en wandelaars.

Kleine camping in Gelderland

Een vakantie op Recreatiepark Boslust in Putten vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Gelderland in Nederland. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Recreatiepark Boslust vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied mooie wandelingen maken in het bos en fietsen in de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Recreatiepark Boslust voor je op een rijtje gezet:

Recreatiepark Boslust
Nederland Gelderland Putten

Schovenhorsterveldweg 6, 3881 PB Putten

+31 (0)3 41 35 79 72
Nederlands
Hele jaar geopend

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.